Înregistrare audio cu John Lennon, scoasă la licitaţie (Video)

O înregistrare audio rară, în care celebrul John Lennon, aflat în stare de ebrietate, interpretează un cover al unei piese cunoscute, dar într-o variantă personală obscenă, va fi scoasă la licitaţie la Los Angeles, informează mirror.co.uk.

9 afișări
Imaginea articolului Înregistrare audio cu John Lennon, scoasă la licitaţie (Video)

Înregistrare audio cu John Lenon, scoasă la licitaţie

Înregistrarea datează din 1973, din timpul "Weekend-ului Pierdut" al lui John Lennon, o perioadă de 18 luni în care el a trăit departe de Yoko Ono.

În această înregistrare, regretatul solist al celebrei trupe Beatles interpretează un cover al piesei "Just Because", a lui Lloyd Price, dar într-o versiune ce conţine versuri obscene.

Licitaţia va avea loc la Los Angeles, iar organizatorii au evaluat înregistrarea la suma de 32.120 de euro.

John Lennon a format alături de Paul McCartney, George Harrison şi Ringo Starr trupa Beatles, cel mai faimos şi de succes grup din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

John Lennon a fost asasinat în faţa locuinţei sale din New York, pe 8 decembrie 1980.

 

John Lennon - "Stand By me"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici