Înregistrare video cu extratereştri, prezentată presei din SUA

O înregistrare video calificată drept uimitoare, care dovedeşte că există extratereştri, va fi prezentată, vineri, doar reprezentanţilor media din SUA de un american care duce o campanie pentru crearea unei comisii de pregătire pentru contactul cu formele de viaţă din Univers.

2520 afișări
Imaginea articolului Înregistrare video cu extratereştri, prezentată presei din SUA

Înregistrare video cu extratereştri, prezentată presei din SUA (Imagine: www.geocities.com)

Jeff Peckman, care susţine că în înregistrarea video se poate vedea un extraterestru, va prezenta filmul doar reprezentanţilor media, publicul urmând să aibă acces la acesta prin intermediul unui documentar viitor, informează The Sun.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani face campanie pentru crearea în Denver, Statele Unite, a unei comisii care să pregătească populaţia oraşului pentru contactul cu extratereştri.

Peckman a promis să arate acest film autorităţilor când a apărut în faţa acestora, la începutul lunii: "Se poate vedea un cap de extraterestru ivindu-se în faţa unei ferestre, într-o noapte, uitându-se la fereastră, lucru vizibil datorită camerei cu infraroşu".

Peckman, care spune că filmul l-a convins că există extratereştri şi că oraşul trebuie să acţioneze, spune că fiinţa are o înălţime de aproximativ 1,20 metri şi clipeşte.

"Deşi impresionantă, este doar o bucăţică dintr-un tablou mai vast de dovezi", a spus bărbatul. "Este confirmarea vizuală a ceea ce ştii deja că este adevărat pentru că ai văzut şi alte dovezi", a adăugat acesta. Bărbatul a mai promis că la conferinţa de presă va mai aduce şi alte dovezi credibile ale existenţei extratereştrilor.

Peckman a mai spus că un instructor de la Şcoala de film Colorado din Denver, Jerry Hofmann, a analizat înregistrarea cu atenţie şi a spus că este autentică. "Nu există niciun dubiu - nu este un truc realizat cu efecte speciale", a spus acesta, adăugând că este vorba de o înregistrare originală.

Instructorul Jerry Hofmann a mai spus, însă, că nu poate garanta că apariţia din înregistrare este una reală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici