Înregistrări inedite ale trupei Led Zeppelin vor fi scoase la licitaţie - VIDEO

O serie de mixuri de studio inedite înregistrate de formaţia rock Led Zeppelin pentru albumul "Physical Graffiti" vor fi scoase la vânzare în martie, într-o licitaţie organizată de o casă din New Hampshire, SUA.

61 afișări
Imaginea articolului Înregistrări inedite ale trupei Led Zeppelin vor fi scoase la licitaţie - VIDEO

Înregistrări inedite ale trupei Led Zeppelin vor fi scoase la licitaţie

Înregistrările demo ale unor cântece clasice precum "Kashmir", "Custard Pie" şi "In the Light" vor fi disponibile într-o licitaţie specială dedicată muzicii, Marvels of Modern Music, organizată de casa de licitaţii online RR Auctions, pe 13 martie.

Preţul de pornire pentru înregistrările scoase la licitaţie în martie va fi de 300 de dolari, conform contactmusic.com.

La licitaţie vor fi scoase la vânzare, de asemenea, versiuni neterminate pentru albumul de debut al trupei rock britanice Bad Company, cântece de pe albumul "Rainbow Concert", cu înregistrarea concertului live susţinut de Eric Clapton la Rainbow Theatre din Londra în 1973, o copie principală a melodiei "Pinball Wizard", interpretată de Elton John în filmul "Tommy", o copie cu autograf a discului "Twist and Shout Ep", semnat de membrii formaţiei The Beatles şi pelerina purtată de Elvis Presley în emisiunea "Aloha From Hawaii" din 1973.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici