InStyle, ediţia de noiembrie, acum la chioşcuri

De azi (4 noiembrie) găseşti noul număr al revistei InStyle la chioşcuri!

95 afișări
Imaginea articolului InStyle, ediţia de noiembrie, acum la chioşcuri

InStyle, ediţia de noiembrie, acum la chioşcuri

„Eu aş putea spune că dragostea trece prin stomac. Sunt convinsă că l-am cucerit pe Ştefan cu o porţie de clătite cu îngheţată şi căpşune, însă el mă contrazice de fiecare dată. Spune că i-a plăcut mai mult fata decât desertul“, spune Anca Rusu Lungu, vedeta de pe copertă, care domneşte peste un blog culinar şi peste inima lui Ştefan Lungu şi este o prezenţă de weekend fermecătoare şi plină de stil, pe micile ecrane. Toată lumea o iubeşte pe Anca Rusu! Află, mai jos, povestea prinţesei, precum şi ingridientele cu care se construieşte o viaţă de basm.

Află cum combini cele mai hot trenduri ale sezonului ca să obţii un cocktail de-a dreptul ameţitor, cum să abordezi cele mai cool paltoane ale momentului şi consultă un ghid cu botinele preferate ale toamnei, alcătuit special pentru tine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici