InStyle, ediţia de septembrie, acum la chioşcuri

Diana Dumitrescu, care şi-a facut debutul pe marile ecrane în două filme care apar la nici o lună diferenţă, înconjurată de nume celebre precum Andi Vasluianu (Minte-mă frumos) sau Florin Călinescu (În Film la Naşul), ne-a povestit, cu lux de amănunte, despre noile roluri şi tranziţia de la tenenovele la filme de lung metraj.

180 afișări
Imaginea articolului InStyle, ediţia de septembrie, acum la chioşcuri

InStyle, ediţia de septembrie, acum la chioşcuri

"Am învăţat să nu mă mai las intimidată de marii actori sau de regizori experimentaţi fiindcă este în detrimentul meu - dar, la început, am păţit-o de multe ori... nu mai ştiam replica, mă blocam, rămâneam ca un spectator privind la jocul actorilor mai experimentaţi. Cu Florin Călinescu, n-am interacţionat foarte mult. El este un tip mai retras, îşi face treaba lui, nu stă nici la dicuţii, nici la bere... În schimb, cu Andi Vasluianu, am simţit o "chimie" autentică, încă de la bun început. Cu Andi a fost... "wow". Asta e o chestie pe care n-am mai spus-o până acum”, povesteşte Diana.

Perioada de tranziţie, de la hainele de vară la cele de toamnă, este surprinsă şi în articolul 75 de idei de shopping inteligent. Află câteva strategii câştigătoare cu ajutorul cărora vânătoarea ta de piese cool pentru noul sezon va fi rapidă, targetată şi încadrată în buget. Sau învaţă, de la stilişti şi designeri, cum poţi transforma piesele vestimentare şi accesoriile mai vechi în lucruri originale “made by you”, din materialul Personalizează-ţi stilul!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici