Întâlnire EMOŢIONANTĂ: Şi-a revăzut mama, în urma a 60 de ani de căutări disperate, după ce a fost abandonată într-un orfelinat | VIDEO

O bătrână din Irlanda şi-a reîntâlnit mama în vârstă de 103 ani, la aproximativ şase decenii după ce pensionara a început să o caute pe cea care i-a dat viaţă.

1223 afișări
Imaginea articolului Întâlnire EMOŢIONANTĂ: Şi-a revăzut mama, în urma a 60 de ani de căutări disperate, după ce a fost abandonată într-un orfelinat | VIDEO

Întâlnire EMOŢIONANTĂ: Şi-a revăzut mama, după peste 60 de ani de căutări disperate | VIDEO

Eileen Macken, în vârstă de 81 de ani, a fost abandonată când era mică la un orfelinat din Dublin, Irlanda. La vârsta de 19 ani, ea a început să o caute pe mama ei, Elizabeth, iar peste şase decenii, un genealogist i-a dat de urmă femeii, în Scoţia, scrie BBC.

 
Alături de soţul ei, George (82 de ani) şi una dintre fiicele ei, femeia s-a dus glonţ la uşa mamei ei, unde a fost întâmpinată cu căldură.
 
”Le-am spus copiilor mei: toată viaţa am iubit-o pe această doamnă şi n-am ştiut cine e, dar acum sunt tare fericită. Nu are nimeni nicio idee ce înseamnă asta pentru mine. Am fost şi am văzut-o şi este cea mai frumoasă doamnă! Are o familie foarte frumoasă. Am fost uimită de căldura cu care am fost primită. Am avut o conversaţie frumoasă cu mama mea. (...)”, a spus Eileen.
 
În timpul discuţiei emoţionante pe care a purtat-o cu mama ei, Eileen a aflat că mai are doi fraţi vitregi. ”Nu cred că am mai făcut curat în casă de când m-am întors din Scoţia, atât de fericită sunt”, a ad[ugat femeia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici