INTERVIU - Ştefan Stan de la "Vocea României": Muzica este drumul pe care voi merge de acum înainte

Ştefan Stan, care va lupta să devină "Vocea României", în finala ce va fi difuzată luni, de la 20.30, la Pro TV, a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că "Vocea României" i-a schimbat viaţa şi că pregăteşte un spectacol de excepţie, alături de Andra, pentru marea finală a show-ului.

4843 afișări
Imaginea articolului INTERVIU - Ştefan Stan de la "Vocea României": Muzica este drumul pe care voi merge de acum înainte

INTERVIU - Ştefan Stan de la "Vocea României": Muzica este drumul pe care voi merge de acum înainte

Prezentăm integral interviul acordat MEDIAFAX de Ştefan Stan:

Reporter: Cum a început cariera ta muzicală şi cât timp studiezi în fiecare zi?

Ştefan Stan: Mi-am dat seama că pot să cânt într-o seară, când eram la karaoke cu nişte prieteni. Mi-au spus atunci că le place timbrul meu şi că m-ar asculta tot timpul. Cam aşa a început povestea mea în muzică. Nu am studiat şi nu studiez nici în momentul de faţă, cânt aşa cum simt!

Reporter: Cum ai ajuns să participi la show-ul "Vocea României" de la Pro TV?

Ştefan Stan: "Vocea României" e primul concurs la care eu particip. Am fost împins de la spate de prieteni, care au văzut promo-ul la televizor şi aşa am aflat de acest nou show care urma să se lanseze şi la noi.

Reporter: Cum s-a schimbat viaţa ta după apariţia la primele ediţii ale emisiunii "Vocea României"?

Ştefan Stan: "Vocea României" a fost o experienţă care mi-a schimbat viaţa, asta e clar! Am învăţat foarte multe lucruri, atât la nivel profesional, cât şi uman, am cunoscut oameni, mi-am făcut prieteni, şi am reuşit să fac primul pas pe un drum pe care vreau să merg de acum înainte: muzica! În plus, după primele apariţii în show, sunt foarte mulţi cei care mă opresc pe stradă să mă felicite.

Reporter: Ce a însemnat pentru tine participarea la o emisiune de o asemenea complexitate şi ce ai învăţat de la antrenorii show-ului?

Ştefan Stan: Am învăţat că trebuie să rămân acelaşi om simplu şi că trebuie să mă dedic publicului dacă vreau să am succes în această carieră. Pe parcursul show-ului am primit foarte multe sfaturi nu doar de la Smiley, ci de la toţi antrenorii şi aş vrea să le mulţumesc pentru asta. Voi încerca să ţin cont de toate, să le transform într-o treaptă în evoluţia mea profesională.

Reporter: Cum o să îi cucereşti pe antrenori şi pe telespectatori în marea finală din 26 decembrie? Ce surprize ne pregătiţi?

Ştefan Stan: Având în vedere că nu mai am nimic de pierdut, ci doar de câştigat, am de gând să intru pe scenă cu emoţii minime şi să ofer un spectacol de excepţie aşa cum s-a întâmplat la "audiţiile pe nevăzute". Sunt onorat ca la una dintre piese să o am alături şi pe Andra, cu care am pregătit un moment foarte special! În finală e totul sau nimic!

Reporter: Ce planuri ai după finalizarea competiţiei "Vocea României", o să îţi dezvolţi cariera muzicală în România sau vrei să cucereşti piaţa internaţională?

Ştefan Stan: Am primit oferte de a cânta în străinătate, dar din respect pentru ţara mea, pentru oamenii care au crezut în mine aici şi m-au susţinut, am decis să rămân în ţară. Indiferent de ce-mi rezervă viitorul pe plan muzical, dacă aş alege străinătatea, ar fi doar pentru a reprezenta România.

Reporter: Dacă o să fi desemnat/ desemnată "Vocea României" şi o să câştigi marele premiu, ce o să faci cu banii?

Ştefan Stan: Aşa cum am declarat încă de la "audiţiile pe nevăzute", o mare parte din bani îi voi dona Kassandrei Rotariu, o fetiţă care are mare nevoie de ajutor şi de a cărei poveste am auzit şi m-a impresionat încă dinainte de începerea acestui concurs. Cu o altă parte din bani aş face o prăjitură imensă din care să guste toţi cei care m-au susţinut, iar restul l-aş investi în cariera mea muzicală.

A doua zi de Crăciun, începând cu ora 20.30, show-ul "Vocea României", de la Pro TV, îşi va desemna câştigătorul. Marea finală în care se vor lupta Cristian Sanda, Dragoş Chircu, Iuliana Puşchilă şi Ştefan Stan va avea toate ingredientele unui concert senzaţional. Elevii lui Marius Moga, Loredana, Horia Brenciu şi Smiley sunt pregătiţi să cucerească scena şi să demonstreze publicului că merită titlul de "Vocea României".

Cel care va obţine marele premiu şi titlul de "Vocea României" va primi un cec de 100.000 de euro şi va avea pe piaţă un album lansat de Universal Music România. Ceilalţi trei finalişti vor beneficia şi ei de un single (piesă şi videoclip), lansate de asemenea de Universal Music România.

(Interviu realizat de Mădălina Cerban, madalina.cerban@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici