"Intruşii" de la Casa Albă vor bani pentru a-şi spune povestea

Cuplul neinvitat care a reuşit să pătrundă în interiorul Casei Albe şi care aspiră la celebritate încearcă să vândă povestea pentru sute de mii de dolari, informează New York Times.

16 afișări
Imaginea articolului "Intruşii" de la Casa Albă vor bani pentru a-şi spune povestea

"Intruşii" de la Casa Albă vor bani pentru a-şi spune povestea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Directorii mai multor posturi TV americane au declarat că Michaele şi Tareq Salahi şi-au amânat apariţia de luni, pentru un interviu la emisiunea "Larry King Live" de la CNN şi aşteaptă să vadă care post TV le va oferi cea mai mare sumă pentru primul lor interviu televizat.

Cuplul, care a pus într-o situaţie dificilă Serviciile Secrete de la Casa Albă trecând prin filtrele de securitate fără a fi opriţi şi pozând împreună cu preşedintele Barack Obama şi cu alţi oaspeţi de bună-credinţă de la reşedinţa prezidenţială, nu a putut fi contactat în cursul zilei de sâmbătă. În plus, Serviciile Secrete americane nu au făcut comentarii în legătură cu anchetarea cuplului de către specialiştii săi.

Ani de zile, familia Salahi şi-a făcut publicitate la propriile aventuri în societatea şi lumea sportivă de la Washington şi are un palmares suficient de mare de procese şi facturi neplătite ca urmare a falimentului viei familiei, în urma unor neînţelegeri de durată între Salahi şi părinţii lui.

Directorul unei reţele de televiziune a declarat, sub protecţia anonimatului, că protagoniştii incidentului de la Casa Albă vor sute de mii de dolari pentru a-şi spune povestea. "Cer cele mai bune oferte de la toate reţelele", a spus el. În unele cazuri, televiziunile obişnuiesc să plătească sume mari pentru fotografii şi videoclipuri pentru a se asigura că vor putea realiza interviuri.

Separat, un purtător de cuvânt al CNN a confirmat că apariţia la emisiunea lui Larry King a fost amânată de luni pentru vineri.

Cuplul Salahi nu este unul celebru la nivel naţional în Statele Unite, însă, de-a lungul timpului, şi-a cultivat, la Washington, imaginea de cuplu monden cu numeroase cunoştinţe.

Michaele Salahi a vorbit întotdeauna despre activităţile ei la organizaţii de caritate importante, în timp ce soţul ei, născut la Washington, a fost director executiv al Oasis Winery, afacere actualmente în faliment pe care tatăl lui a început-o în anii 1970. Ca jucător de polo, Salahi a înfiinţat America's Polo Cup, meci internaţional anual care are loc la Washington. În plus, afacerea sa a făcut donaţii importante centrului cultural al fundaţiei Wolf Trap, unde a fost în consiliul de administraţie tip de câţiva ani şi care o are ca patron, în mod tradiţional, pe prima doamnă a SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici