Ioana Băsescu şi-a serbat ziua de naştere la terasa "Cireşica" din Neptun. Şeful statului nu a fost prezent

Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui, şi-a serbat ziua de naştere, sâmbătă seară, pe terasa "Cireşica" din Neptun, alături de mama sa şi de o prietenă, în staţiune aflându-se şi şeful statului, care însă nu a participat la petrecere.

676 afișări
Imaginea articolului Ioana Băsescu şi-a serbat ziua de naştere la terasa "Cireşica" din Neptun. Şeful statului nu a fost prezent

Ioana Băsescu (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Cele trei au stat timp de mai multe ore pe terasa preferată a preşedintelui, fără ca şeful statului să fie prezent.

După încheierea petrecerii, Ioana Băsescu şi mama sa nu au plecat împreună de la terasa din Neptun. Astfel, fiica cea mare a şefului statului a urcat într-o maşină alături de prietena sa, iar Maria Băsescu a plecat cu un autoturism al SPP, la vila de protocol de la Neptun, acolo unde se află în aceste zile şi preşedintele.

De când a devenit preşedintele României, Traian Băsescu a venit în fiecare vară la Neptun, iar multe seri şi le-a petrecut la terasa "Cireşica", localul său preferat de pe litoral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici