Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol - colegi în cel mai nou proiect MediaPro Pictures

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol vor juca împreună în cel mai nou proiect MediaPro Pictures, care va fi difuzat din această toamnă pe postul Acasă, informează televiziunea.

196 afișări
Imaginea articolului Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol - colegi în cel mai nou proiect MediaPro Pictures

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol - colegi în cel mai nou proiect MediaPro Pictures (Imagine: Acasa TV)

La filmările din Turcia, de la Bodrum, Ioana şi Alexandru au plecat împreună cu fiica lor, Ruxandra, şi au îmbinat munca cu relaxarea.

"Eu încă nu am început filmările, am venit în Turcia alături de Ioana şi Ruxandra, doar pentru relaxare. Şi să o susţin pe soţia mea care, în acest proiect, va interpreta un rol dificil. Cât despre rolul meu nu pot spune încă prea multe decât că voi juca un personaj alunecos", spune Alexandru.

În timp ce Alexandru şi Ruxandra se relaxează la piscină, Ioana munceşte alături de Marin Moraru, Radu Vâlcan, Mădălina Drăghici şi Diana Dumitrescu pe platourile de filmare de la Bodrum. "Din toamnă, în povestea de dragoste dintre un arab şi o româncă ce va fi difuzată Acasă, voi juca un personaj exotic, o femeie de origine musulmană, supusă tradiţiilor. Încă mă adaptez cu personajul meu, care este unul complex şi destul de greu de jucat", mărturiseşte Ioana.

Pe lângă zilele de filmare, Ioana şi Alexandru se bucură şi de orele petrecute în compania fiicei lor. "Alexandru stă mai mult cu Ruxi, pentru că el este aici în vacanţă. În momentele libere, ne jucăm toţi trei la piscina hotelului, Ruxandrei îi place foarte mult apa. La Bodrum atmosfera este minunată, iar faptul că soţul şi fiica mea sunt lângă mine îmi transformă zilele de muncă într-o mini-vacanţă", spune Ioana Ginghină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici