Ioana Tăriceanu, admirată de Rolling Stones

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a avut, marţi seara, o întâlnire cu membrii trupei Rolling Stones, înainte de concert, cărora le-a spus că este un fan al formaţiei şi al modelului de gândire liberă propus, aceştia mulţumindu-i pentru aprecieri şi exprimându-şi admiraţia pentru soţia sa, Ioana.

1 afișare
Imaginea articolului Ioana Tăriceanu, admirată de Rolling Stones

Ioana Tăriceanu, admirată de Rolling Stones

Tăriceanu s-a întâlnit cu membrii trupei Rolling Stones în cortul acestora de la Stadionul Naţional, înainte de concert, spunându-le că este un admirator al lor, ca mulţi alţi colegi ai săi de generaţie, şi al modelului de gândire liberă propus de formaţie de-a lungul anilor, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate organizatorilor.

Membrii trupei Rolling Stones au mulţumit premierului pentru consideraţii şi au ţinut să îi transmită admiraţia lor pentru soţia acestuia, Ioana Tăriceanu, pe care au apreciat-o ca fiind "foarte frumoasă", au afirmat sursele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici