Ioana Vişan vorbeşte despre relatia cu Berlusconi

Ioana Vişan, “românca lui Berlusconi”, vorbeşte despre relaţia cu premierul Italiei, într-un interviu acordat site-ului Showbiz.ro.

218 afișări
Imaginea articolului Ioana Vişan vorbeşte despre relatia cu Berlusconi

Ioana Vişan vorbeşte despre relatia cu Berlusconi (Imagine: Showbiz.ro)

Showbiz.ro: - În Italia eşti numită "romanca lui Berlusconi". Ştiu că v-aţi cunoscut la teatru şi apoi te-a invitat la cină... la 53 de cine. Ce subiecte de discuţie puteai avea tu cu domnul Berlusconi?

Ioana Vişan: Depinde. Domnul Berlusconi e o persoana şarmantă, care are darul de a comunica, socializa cu uşurinţă. Vorbeam despre orice, de la muzică şi spus bancuri, până la şcoală, situaţia materială, familie şi tot felul de probleme.

Showbiz.ro: - Te-a ajutat vreodată cu ceva? Până la urmă este o persoană foarte importantă în Italia şi în lume...

Ioana Vişan: Tot ce pot să spun este că domnul Berlusconi este o persoană foarte generoasă şi faptul că îi pasă, m-a flatat. De multe ori m-a sprijit moral, mi-a dat sfaturi bune, etc.

Citeşte interviul integral cu Ioana Vişan pe www.showbiz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici