Iolanda Balaş, Ivan Patzaichin şi Cristian Ţopescu au primit decoraţia regala "Nihil Sine Deo" - Mediafax

Video Iolanda Balaş, Ivan Patzaichin şi Cristian Ţopescu au primit decoraţia regala "Nihil Sine Deo"

Foştii sportivi Iolanda Balaş-Soter şi Ivan Patzaichin, precum şi fostul comentator tv Cristian Ţopescu au primit, luni, din partea Majestăţii Sale Regele Mihai I al României, decoraţia regală "Nihil Sine Deo", pentru merite deosebite aduse sportului românesc.

243 afişări

Astfel, Iolanda Balaş-Soter a primit distincţia regalăpentru cariera sa din atletism, pentru modul în care acondus Federaţia Română de Atletism şi pentru promovarea excelenţeiîn sportul românesc, precum şi a tinerilor sportivi.

De asemenea, Ivan Patzaichin a fost decorat de cătreMajestatea Sa pentru cariera sa de sportiv, pentrupromovarea şi susţinerea tradiţiilor sportive româneşti prinpregătirea lotului olimpic român de kaiac-canoe şi pentru punereaîn valoare a patrimoniului fluvial al României şi DelteiDunării.

 

Cea de-a treia persoană decorată la Palatul Elisabetaeste fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu, acesta priminddistincţia pentru cariera sa din televiziune.

În cadrul ceremoniei de luni ar fi trebuit să fie decorat şifostul tenisman Ilie Năstase, însă acesta nu a putut fi prezent laPalatul Elisabeta, din motive personale, urmând ca acesta săprimească distincţia din partea Familiei Regale în perioadaurmătoare.

La evenimentul de la Palatul Elisabeta din Bucureşti aparticipat şi Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Tineret şiSport, Doina Melinte.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Taguri:
SPORT ,
REGE ,
DECORARE

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.