Ion Iliescu citeşte cartea "Salvează-mă, Doamne, de prieteni"

Fostul şef al statului Ion Iliescu le-a spus, sâmbătă, ziariştilor, că în prezent citeşte cartea "Salvează-mă, Doamne, de prieteni".

254 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu citeşte cartea "Salvează-mă, Doamne, de prieteni"

Ion Iliescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax foto)

"Citesc acum cartea unui prieten american, «Salvează-mă, Doamne, de prieteni». E interesant, e o carte bine documentată", le-a spus Iliescu ziariştilor.

El a menţionat că în volum este vorba despre România şi istoria sa în relaţiile cu vecinii.

Ion Iliescu a făcut această declaraţie la Târgul de carte "Gaudeamus", de unde a cumpărat un dicţionar englez-român/român-englez.

"S-a deteriorat dicţionarul pe care îl folosesc şi am vrut să mi-l înnoiesc", a explicat Iliescu.

El a vizitat mai multe standuri, prilej cu care a primit cadou cărţi, printre care una referitoare la Ion Antonescu şi un ghid turistic vizual despre Bucureşti.

Ion Iliescu a catalogat drept "un semn bun" numărul mare al vizitatorilor târgului. "E un semn bun. De fapt, constat în fiecare an prezenţa masivă, şi mai ales tineret, şi asta mă bucură. Deci, există interes pentru carte", a spus Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici