Ion Iliescu, despre relaţia cu soţia lui, Nina: A fost dragoste la prima vedere

Fostul preşedinte Ion Iliescu vorbeşt despre relaţia cu soţia lui, Nina, despre nunta lor fără lăutari şi despre secretul unei căsnicii reuşite într-un interviu difuzat, joi, în emisiunea "Poveştiri adevărate", transmisă de la ora 16.30 pe postul Acasă, şi în cadrul Ştirilor Pro TV de la ora 19.00.

442 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu, despre relaţia cu soţia lui, Nina: A fost dragoste la prima vedere

Ion Iliescu, despre relaţia cu soţia lui, Nina: A fost dragoste la prima vedere (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ion Iliescu, primul preşedinte al României de după Revoluţie, spune că este fidel unei singure femei de 60 de ani şi că este un romantic incurabil, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de postul Acasă.

Ion Iliescu şi-a deschis inima în faţa prezentatorului "Poveştirilor adevărate", Dan Cruceru, şi în faţa Amaliei Enache, corespondentul Ştirilor Pro TV, şi a vorbit în exclusivitate despre aniversarea a 60 de ani de căsnicie, dezvăluind secretele unui mariaj longeviv.

Astfel, joi, de la ora 16.30, la "Poveştiri adevărate", Ion Iliescu va dezvălui, dincolo de imaginea politicianului care şi-a păstrat sobrietatea şi seriozitatea de-a lungul timpului, un romantic incurabil.

În interviu, fostul preşedinte al României vorbeşte despre ziua în care a cunoscut-o pe tânăra care avea să îi devină soţie, doamna Nina. "A fost dragoste la prima vedere şi consolidată în timp. Amândoi suntem firi romantice", a mărturisit Ion Iliescu.

Omul politic şi-a amintit multe momente plăcute din căsnicia care durează de şase decenii. "Cred că merităm o medalie de rezistenţă", a glumit Ion Iliescu, care are numai cuvinte de laudă la adresa soţiei sale.

În interviul eveniment, transmis joi, la "Poveştiri adevărate", de la ora 16.30, şi în cadrul Ştirilor Pro TV de la ora 19.00, Ion Iliescu va vorbi şi despre nunta sa fără lăutari, dar şi despre amintirile adunate de-a lungul timpului cu soţia sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici