Ion Iliescu împlineşte astăzi 82 de ani. Ce cadou a primit de la Traian Băsescu

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a primit, sâmbătă, cu ocazia împlinirii vârstei de 82 de ani, o felicitare şi un buchet de flori de culoare albă de la şeful statului, Traian Băsescu.

1564 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu împlineşte astăzi 82 de ani. Ce cadou a primit de la Traian Băsescu

Ion Iliescu împlineşte astăzi 82 de ani. Ce cadou a primit de la Traian Băsescu (Imagine: Andreea Balaurea/Arhiva Mediafax Foto)

"Am primit o felicitare de la Traian Băsescu şi un buchet de flori frumoase, albe", a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, Ion Iliescu.

El a spus că a fost felicitat telefonic de foarte mulţi prieteni şi că de dimineaţă răspunde la telefon pentru a primi urările acestora.

"De dimineaţă răspund la telefon. M-au sunat să mă felicite foarte mulţi prieteni, mai vechi, mai noi, şi din tinereţe, şi cei care ţin de activitatea curentă, şi din toată ţara, din locurile unde am lucrat, Timişoara, Iaşi", a spus Ion Iliescu.

Preşedintele de onoare al PSD îşi sărbătoreşte, sâmbătă, în familie, împlinirea vârstei de 82 de ani, urmând să participe, seara, la un concert organizat de către Fundaţia Clubul de la Bucureşti, la Ateneul român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici