Irina Columbeanu are rubeolă? O ambulanţă a fost chemată astăzi la Izvorani

Irina Columbeanu a fost diagnosticată astăzi cu rubeolă, cu doar câteva ore înainte ca Monica Columbeanu să meargă la Izvorani pentru a-şi lua fetiţa, aşa cum au decis magistraţii.

144 afișări
Imaginea articolului Irina Columbeanu are rubeolă? O ambulanţă a fost chemată astăzi la Izvorani

Irina Columbeanu are rubeolă? O ambulanţă a fost chemată astăzi la Izvorani (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Irinel Columbeanu a chemat astăzi o ambulanţă privată la Izvorani, iar medicii care au consultat-o pe Irina aproximativ o oră au diagnosticat-o cu rubeolă în erupţie. Medicul a recomandat ca fetiţa să fie ţinută departe de razele soarelui timp de 21 de zile, iar personalul de la grădiniţa la care merge Irina să fie anunţată, pentru că există riscul ca boala să se fi răspândit printre colegi, informează stirileprotv.ro.

Diagnosticul de rubeolă a venit cu câteva ore înainte ca Monica Columbeanu să meargă la Izvorani pentru a-şi lua fetiţa, aşa cum au decis magistraţii Tribunalului Bucureşti.

Monica Columbeanu ar fi luat legătura cu un alt serviciu de ambulanţă care să o examineze pe Irina, ia în cazul în care diagnosticul va fi confirmat, fetiţa ar putea fi preluată cu o ambulanţă şi transferată în locuinţa pe care a închiriat-o Monica.

Tribunalul Bucureşti a decis, luni, ca Irina să fie încredinţată temporar mamei ei, Monica Columbeanu, până la decizia finală privind divorţul. Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis, astfel, recursul Monicăi Columbeanu faţă de decizia prin care Judecătoria Buftea a încredinţat fetiţa lui Irinel Columbeanu, până la decizia finală privind divorţul.

Irinel Columbeanu va trebui să plătească Monicăi, lunar, suma de 2.000 de lei, pentru îngrijirea fetiţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici