Irinel Columbeanu şi fetiţa lui, Irina, aşteaptă la coadă să viziteze Muzeul Antipa

Omul de afaceri Irinel Columbeanu şi fetiţa lui, Irina, se numără printre cele câteva sute de persoane care aşteaptă la intrarea în Muzeul Antipa să viziteze instituţia care s-a redeschis sâmbătă dimineaţă, după aproape trei ani în care a fost în renovare.

383 afișări
Imaginea articolului Irinel Columbeanu şi fetiţa lui, Irina, aşteaptă la coadă să viziteze Muzeul Antipa

Irinel Columbeanu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" din Bucureşti s-a redeschis sâmbătă, la ora 10.00, după aproape trei ani în care a fost în renovare, sute de persoane formând cozi la uşile instituţiei pentru a vedea o expoziţie transformată total, completată cu tehnologie modernă, în care fermecătoare rămân însă tot vechile exponate. Începând cu ora 10.00 porţile muzeului s-au deschis pentru publicul nerăbdător, grupuri de câte zece persoane intrând pe rând în instituţie şi formând o nouă coadă la cele două automate cu bilete.

Printre persoanele care aşteaptă la coadă să vadă Muzeul Antipa se numără şi omul de afaceri Irinel Columbeanu, care a adus-o pe fiica lui, Irina, să viziteze expoziţia.

Irinel Columbeanu a declarat pentru presă că a auzit că Muzeul Antipa a fost renovat şi a venit să îl viziteze la insistenţele fiicei sale.

La momentul difuzării acestei ştiri peste 500 de persoane, care formează o coadă care se întinde de la intrarea în Antipa şi până pe trotuar, spre intersecţia din Piaţa Victoriei, aşteaptă să intre în muzeu. Muzeul îşi va închide uşile la ora 20.00, ultima vizită fiind permisă de la ora 19.00.

Personalul Muzeului Antipa se aşteaptă la un număr imens de vizitatori în cursul acestei zile. Potrivit informaţiilor oferite la solicitarea MEDIAFAX, într-o zi "plină", înainte de renovare, Muzeul Antipa era vizitat de circa 1.000 de persoane. Pe de altă parte, la Noaptea Muzeelor, când expoziţiile puteau fi văzute gratuit, Antipa era vizitat în circa şase ore de aproximativ 19.000 de persoane.

Pentru adulţi, biletul de intrare la Muzeul Antipa costă 20 de lei, în timp ce elevii trebuie să plătească 5 lei, iar studenţii şi pensionarii 10 lei. Muzeul Antipa poate fi vizitat de marţi până duminică, între orele 10.00 şi 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici