Iris concertează, marţi, la Sala Palatului din Capitală

Trupa Iris concertează marţi, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Capitală, evenimentul fiind organizat în cadrul festivalului Unifest 2009.

34 afișări
Imaginea articolului Iris concertează, marţi, la Sala Palatului din Capitală

Iris concertează, marţi, la Sala Palatului din Capitală (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Unifest 2009, cea de-a opta ediţie a festivalului studenţilor din Bucureşti (9 - 19 noiembrie), a debutat pe 9 noiembrie, cu un flashmob, la care au participat câteva zeci de studenţi ai Universităţii din Bucureşti.

În cadrul festivalului sunt prezentate spectacole ale unor instituţii bucureştene precum Teatrul de Comedie, Teatrul "I. L. Caragiale", Teatrul Nottara, Teatrul Bulandra şi Compania Passe-Partout "Dan Puric".

Printre instituţiile ce vor avea reprezentaţii mai este inclus şi Teatrul Studenţesc "Podul", care are sediul în Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti.

Programul Unifest mai include spectacole de jazz, muzică simfonică, conferinţe pe diferite teme academice, traininguri şi colocvii.

Iris a revenit pe scena muzicală din Bucureşti în octombrie, cu un concert la Sala Polivalentă, acesta fiind primul show susţinut în Capitală după transplantul de ficat suferit de solistul Cristi Minculescu în urmă cu nouă luni.

De asemenea, trupa are deja programate două spectacole de Crăciun, la Teatrul Naţional Bucureşti, pe 14 şi 21 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici