Isabella Rossellini a creat o linie de poşete pentru Bulgari

Actriţa Isabella Rossellini a colaborat cu brandul italian Bulgari pentru a crea o linie de poşete de lux, informează contactmusic.com.

68 afișări
Imaginea articolului Isabella Rossellini a creat o linie de poşete pentru Bulgari

Isabella Rossellini a creat o linie de poşete pentru Bulgari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa Isabella Rossellini - care a participat recent la o şedinţă fotografică special concepută cu ocazia celei de-a 125-a aniversări a celebrului brand italian, organizată pentru a strânge fonduri în favoarea proiectului umanitar Rewrite The Future - a colaborat de această dată cu designerii casei de modă italiene pentru a crea o linie specială de accesorii.

Francesco Trapani, directorul executiv al grupului Bulgari, a declarat: "Aceşte poşete exprimă cu multă graţie esenţa eleganţei impecabile a Isabellei Rossellini. Sensibilă, inteligentă şi binecuvântată cu un fler creator înnăscut, ea personifică idealul feminin care a inspirat întotdeauna creaţiile brandului Bulgari".

Isabella Rossellini, care reprezentat timp de 14 ani imaginea brandului francez de produse cosmetice de lux Lancome, a declarat că admiraţia pe care o are faţă de casa Bulgari datează încă din copilărie şi că a dorit să aducă "o notă personală" noii linii de poşete lansată de grupul italian.

Starul în vârstă de 58 de ani a declarat: "Legătura mea afectivă cu brandul Bulgari datează din copilărie, când o însoţeam pe mama mea la celebrul magazin de pe Via Condotti din Roma. Ea adora bijuteriile Bulgari, îmi amintesc şi acum foarte clar câteva pe care le-a cumpărat".

"Poşeta reprezintă un accesoriu indispensabil pentru toate femeile şi am încercat să fac din ea un obiect elegant şi de lux, la fel ca o bijuterie. Am vrut să aduc poşetelor o notă personală, incluzând în designul lor desenele pe care le-am creat pentru filmele mele suprarealiste, combinând astfel arta, designul, moda şi cinematografia, umorul şi eleganţa", a adăugat actriţa.

Isabella Rossellini, fiica actriţei suedeze Ingrid Bergman şi a regizorului italian Roberto Rossellini, este actriţă, filantropă, model şi scriitoare. A jucat în filme precum "Catifeaua albastră/ Blue Velvet" (1986), "Tinereţe veşnică/ Death Becomes Her" (1992) şi "Napoleon" (2002), în care a interpretat rolul Josephinei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici