Iubirea pentru carte. O străbunică, proaspătă absolventă la 78 de ani

  • O străbunică în vârstă de 78 de ani şi-a obţinut în acest weekend diploma de licenţă.
  • Vivian Cunningham este mama a doi copii şi străbunica a trei.
  • Reuşitele şi perseverenţa străbunicii i-a motivat pe apropiaţii acesteia.
134 afișări
Imaginea articolului Iubirea pentru carte. O străbunică, proaspătă absolventă la 78 de ani

Sursă FOTO: Twitter @SamfordU

După şase ani de studiu, Vivian Cunningham, o străbunică în vârstă de 78 de ani, şi-a obţinut în acest weekend diploma de licenţă, relatează Today.

Pasiunea de-a lungul vieţii pentru învăţare a lui Vivian Cunningham a dus-o într-un moment pe care nu-l va uita niciodată. Străbunica în vârstă de 78 de ani, a primit weekend-ul acesta diploma de licenţă în studii liberale la Universitatea Samford din Albama

„Nu este niciodată prea târziu să îţi termini studiile. Vivian Cunningham a urcat pe scenă la 78 de ani cu diploma în mână. Povestea ei este despre credinţă şi determinare. Suntem binecuvântaţi că luăm parte la acest moment din viaţa ei. Felicitări, Vivian”, a scris Universitatea Samford pe Twitter.

Vivian, mamă a doi copii, are în prezent trei nepoţi şi trei strănepoţi.

„Eu zic să-ţi urmezi visele, nu lăsa pe nimeni să-ţi spună că nu se poate, continuă să lupţi şi să-l ţii pe Dumnezeu aproape”, a spus ea.

Mândri de reuşitele ei, familia lui Vivian a fost prezenta la ceremonia de absolvire de sâmbătă.

„Prietenii m-au sunat şi mi-au spus că i-am motivat”, a spus proaspăta absolventă. „Şi unii dintre tinerii din familia mea  au spus că dacă pot să o fac, o pot face şi ei."

Cunningham i-a acordat creditei fiicei sale, Tarra Barnes, fiului Donald Cunningham şi ginerelui ei, colonelului de armată Rob Barnes, în retragere, împreună cu directorul Samford Office of Professional Studies Bryan Gill şi director asociat Nicole B. Otero pentru menţinerea ei pe drumul cel bun.

„Am simţit că vreau să renunţ uneori, dar au fost în spatele meu. M-au tot împins”, a menţionat Vivian. 

„Suntem atât de încântaţi. Chiar ne-a motivat familia”, a spus Tarra Barnes, fiica lui Vivian.

De asemenea, şi-a motivat fiica să-şi urmeze doctoratul la North Carolina A&T după ce a obţinut o diplomă de licenţă la Universitatea Averett şi un master la Universitatea Webster.

„Educaţia este foarte importantă în familia noastră”, a spus Barnes.

Cunningham a lucrat ca şef al sălii poştale pentru Alabama Power Company înainte de a se pensiona în 1992. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici