Iubita lui Cristiano Ronaldo, Irina Shayk, protagonista unei noi campanii publicitare - GALERIE FOTO

Logodnica fotbalistului echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, rusoaica Irina Shayk, este protagonista unei noi campanii pentru brand-ul italian de bijuterii Morellato.

934 afișări
Imaginea articolului Iubita lui Cristiano Ronaldo, Irina Shayk, protagonista unei noi campanii publicitare - GALERIE FOTO

Irina Shayk (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Irina Shayk a pozat din nou provocator, fotografiile pentru campanie fiind făcute în Madrid, scrie The Sun.

Într-un decor luminos şi plin de senzualitate, Irina Shayk îşi etalează bijuteriile în culori calde (roz, ablastru deschis, mov).

GALERIE FOTO

Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk sunt un cuplu din aprilie 2010.

Irina Shayk a devenit cunoscută în 2007, când a început să pozeze în ediţiile anuale ale "Sports Illustrated Swimsuit", devenind imaginea unor branduri renumite de lenjerie şi apărând în pictoriale şi reclame pentru acestea.

La sfârşitul anului 2010, modelul a acuzat ediţia spaniolă a revistei GQ că au modificat unele fotografii cu ea, pentru a părea că a pozat nud.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici