Iubitul cântăreţei Mariah Carey a aşteptat a doua zi de Crăciun pentru a anunţa despărţirea

Bryan Tanaka, iubitul cântăreţei Mariah Carey, a anunţat despărţirea cuplului, după 7 ani de relaţie. Dansatorul a aşteptat a doua zi de Crăciun pentru a face anunţul. Carey nu a vorbit încă despre despărţire.

1544 afișări
Imaginea articolului Iubitul cântăreţei Mariah Carey a aşteptat a doua zi de Crăciun pentru a anunţa despărţirea

Sursa foto: AP

Mariah Carey şi Bryan Tanaka s-au despărţit după 7 ani de relaţie, notează Insider.

Într-o postare pe Instagram, Tanaka a scris că despărţirea a fost "amiabilă" şi şi-a arătat aprecierea pentru cântăreaţa premiată cu Grammy, cu care a lucrat ca dansator şi director de creaţie.

"Cu emoţii amestecate, împărtăşesc această actualizare personală privind despărţirea mea amiabilă de Mariah Carey după şapte ani extraordinari împreună", a scris el: "Decizia noastră de a porni pe căi diferite este reciprocă şi, în timp ce navigăm pe aceste drumuri separate, o facem cu un respect profund şi un sentiment copleşitor de recunoştinţă pentru timpul nepreţuit pe care l-am împărtăşit. Amintirile pe care le-am creat şi colaborările artistice rămân în inima mea pentru totdeauna".

Tanaka şi Carey s-au cunoscut când Tanaka s-a alăturat turneului The Adventures of Mimi din 2006 ca dansator de rezervă.

Cântăreaţa a confirmat pentru prima dată relaţia lor pentru AP în 2017.

Zvonurile despre despărţirea lor au început să apară online luna trecută, când fanii au observat că Tanaka nu i s-a alăturat lui Carey în turneul ei Merry Christmas One and All.

Carey nu a făcut încă declaraţii.

În schimb, Carey a fost ocupată pe reţelele de socializare cu promovarea turneului său, care s-a încheiat pe 17 decembrie.

Marţi, cântăreaţa a postat un mesaj prin care îşi împărtăşeşte recunoştinţa faţă de fani pentru că hitul ei de Crăciun "All I Want for Christmas is You" a ajuns din nou pe primul loc în topul Billboard Hot 100 pentru al patrulea an consecutiv. De asemenea, Carey a sărbătorit doborârea recordului Spotify pentru cele mai multe difuzări de melodii într-o singură zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici