Iulia Vântur va juca într-un spectacol de Horaţiu Mălăele, la Teatrul Metropolis

Iulia Vântur va juca într-un spectacol inspirat din viaţa lui Toulouse Lautrec, regizat de Horaţiu Mălăele, la Teatrul Metropolis din Capitală, informează protv.ro

155 afișări
Imaginea articolului Iulia Vântur va juca într-un spectacol de Horaţiu Mălăele, la Teatrul Metropolis

Iulia Vântur va juca într-un spectacol de Horaţiu Mălăele, la Teatrul Metropolis (Imagine: Publimedia)

Prezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine", care va reîncepe în curând la Pro TV, şi a Ştirilor Pro TV din dimineţile de weekend va face parte din distribuţia unui music-hall despre viaţa dramatică şi opera marelui pictor Toulouse Lautrec. Spectacolul va avea premiera în această primăvară.

Provocarea actoricească este pentru Iulia Vântur cu atât mai mare cu cât ea, aflată la debutul în teatru, trebuie să dea viaţă mai multor personaje în acest spectacol. "Voi fi prezentă pe scenă aproape pe toată durata spectacolului. Am şansa de a da viaţă mai multor personaje şi astfel am reuşit să înţeleg mai bine epoca şi viaţa marelui Toulouse Lautrec. E o mare provocare pentru mine. Trebuie să-mi folosesc toate resursele, să am abilitatea de a face trecerea rapidă între caractere total diferite - de la o artistă de cabaret la iubita pictorului - Susanne Valadon -, de la cântăreaţa Jane Avril la mama lui Toulouse Lautrec - contesa Adele", spune Vântur.

"E o suită de personaje care contruieşte pas cu pas portretul lui Toulouse Lautrec, atmosfera acelor vremuri, epoca în care Moulin Rouge-ul era în mare vogă, în care Toulouse Lautrec şi-a lăsat amprenta", povesteşte plină de emoţie vedeta Pro TV, aflată în faţa unei experienţe complexe ce implică actorie, muzică şi dans.

Iulia Vântur, pasionată de domeniul actoriei încă din vremea adolescenţei, trăieşte în fiecare zi de repetiţii sentimentul despre care vorbeşte în fiecare ediţie a emisiunii "Dansez pentru tine", acela al unui vis împlinit: "Am şansa de a mirosi, de a trăi teatrul dintr-o altă perspectivă, de a mă elibera de orice inhibiţie, de a-mi depăşi anumite limite. Prin acest spectacol cunosc şi mă transpun într-o epocă fascinantă, în zona mistrerioasă, interzisă a Moulin Rouge-ului. Mă bucur că am şansa de a lucra cu Horaţiu Mălăele, cu George Ivaşcu şi cu toată echipa, onoarea de a juca pe aceeaşi scenă pe care au jucat atâţia actori pe care i-am admirat din sală", spune plină de entuziasm Iulia care va încerca în lunile care urmează să se împartă eficient între repetiţiile la teatru, pregătirile pentru cel de-al 11-lea sezon "Dansez pentru tine" şi Ştirile Pro TV.

"Dacă faci cu suflet, te implici cu adevărat şi îţi place ce faci, găseşti energie. Toate proiectele în care sunt implicată sunt priorităţile mele în acest moment. Încerc să mă organizez foarte bine pentru ca oamenii dragi mie să nu se simtă neglijaţi", a mai spus Iulia Vântur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici