Jackie Kennedy l-a sedus pe Marlon Brando

Jacqueline Kennedy a petrecut două nopţi "fierbinţi" în compania actorului Marlon Brando, care ar fi dorit să dezvăluie lumii întregi o serie de detalii intime despre această aventură, potrivit unei cărţi publicate recent în Statele Unite, informează foxnews.com.

499 afișări
Imaginea articolului Jackie Kennedy l-a sedus pe Marlon Brando

Jackie Kennedy l-a sedus pe Marlon Brando

Cartea "Bobby and Jackie: A Love Story" prezintă detalii despre o presupusă aventură dintre Jacqueline Kennedy şi Robert F. Kennedy, după asasinarea fostului preşedinte american John Fitzgerald Kennedy. În această carte, autorul ei, C. David Heymann, a inclus şi câteva pasaje extrase din jurnalele lui Marlon Brando, în care renumitul actor american descrie felul în care Jaqueline (Jackie) Kennedy l-ar fi sedus în 1964.

Aceste pasaje au apărut în prima variantă trimisă la tipar a memoriilor scrise de Brando - "Songs My Mother Taught Me", dar un editor de la Random House, bun prieten cu Jackie Kennedy, devenită între timp văduva lui Aristotel Onassis, a insistat ca aceste pasaje să fie eliminate, a explicat C. David Heymann.

La prima lor întâlnire, potrivit pasajelor scrise de Brando, cei doi au luat masa împreună, timp de trei ore, după care au dansat. În timpul dansului, Jackie, puternic atrasă de fizicul impresionant al lui Brando, "şi-a frecat sugestiv coapsele" de ale actorului. "Apoi au dansat încă puţin, s-au aşezat şi au început să se sărute", a explicat Heymann.

Potrivit jurnalului său, Brando o considera pe Jacqueline Kennedy, înainte de prima lor întâlnire, drept "o femeie cochetă, senzuală, dar nu neapărat în sens sexual". În pasajele următoare, celebrul actor american recunoaşte că această impresie, construită pe baza celor citite sau auzite despre Jackie Kennedy, era complet greşită. "A ştiut să mă aştepte pentru ca eu să o duc în pat. Atunci când eu n-am fost capabil de nicio mişcare, ea a preluat iniţiativa şi mi-a pus întrebarea magică: «Vrei să îţi petreci seara cu mine?» Iar eu i-am răspuns: «Credeam că nu mă mai întrebi asta niciodată»".

După o săptămână, Jackie Kennedey şi Marlon Brando s-au întâlnit din nou, în apartamentul unui prieten al actorului.

Jacqueline "Jackie" Lee Bouvier Kennedy Onassis a fost soţia celui de-al 35-lea preşedinte al Statelor Unite, John F. Kennedey, fiind Prima Doamnă a Americii în timpul mandatului acestuia, între 1961 şi până la asasinarea lui, în 1963. A doua căsătorie a lui Jackie Kennedey cu armatorul grec Aristotel Onassis a durat din 1968 şi până la decesul acestuia, în 1975. În ultimii ani de viaţă, Jackie Kennedy, renumită pentru stilul şi eleganţa ei, a fost un editor de succes.

Marlon Brando este unul dintre cei mai mari actori de film ai secolului al XX-lea. S-a făcut remarcat mai ales datorită rolurilor din filmele "Un tramvai numit dorinţă" şi "On the Waterfront", pentru care a primit primul său premiu Oscar, în 1955. Stilul său actoricesc, combinat cu apariţiile sale publice ca outsider al Hollywood-ului anilor 1950 şi 1960, au avut o influenţă majoră asupra generaţiei de actori ce i-au urmat.

Ulterior, în ciuda unei anumite etichete de paria care i-a fost conferită, Brando a interpretat la superlativul absolut, stabilind un nou standard estetic, rolul lui Vito Corleone din primul film din seria lui Francis Ford Coppola închinată unui boss mafiot, "Naşul/ The Godfather", pentru care a primit al doilea Oscar din carieră, în 1973.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici