Jackson Five ar putea reveni pe scena muzicală cu un turneu, în 2008

Michael Jackson şi fraţii săi, cu care a cântat în formula Jackson Five, în urmă cu 23 de ani, ar putea reveni pe scenă în 2008, cu o serie de concerte, a declarat unul dintre foştii componenţi ai trupei, Jermaine Jackson, într-un interviu, informează BBC.

2 afișări
Imaginea articolului Jackson Five ar putea reveni pe scena muzicală cu un turneu, în 2008

Jackson Five ar putea reveni pe scena muzicală cu un turneu, în 2008

Jermaine Jackson declarat pentru BBC 6 Music că el şi fraţii săi au discutat deja despre datele de turneu care va avea loc "în 2008". "Michael va participa", a confirmat cântăreţul şi chitaristul american. "Simţim că trebuie să o mai facem o dată. Datorăm asta fanilor şi publicului", a adăugat Jermaine.

Ultimul turneu al trupei Jacksons Five - cu şase membri - a avut loc în 1984, pentru a promova albumul "Victory". Trupa a lansat ultimul album în 1989, "2300 Jackson Street", şi s-a destrămat în 1990.

Solistul trupei, Michael, care deţine recordul pentru cel mai bine vândut album pe plan mondial al tuturor timpurilor, "Thriller" (1982), a fost iniţial împotriva ideii de a face un turneu împreună cu fraţii săi.

Zvonurile despre revenirea trupei pe scena muzicală circulă de mai mulţi ani, Jermaine confirmând faptul că proiectul a fost amânat din cauza procesului care i-a fost intentat lui Michael, în 2005, pentru abuzuri asupra unui minor. În urma procesului, starul muzicii pop a fost achitat de acuzaţii, dar reputaţia sa a avut foarte mult de suferit.

"Ne-am confruntat cu multe lucruri, ne-am zbătut să trecem peste greutăţile care au venit odată cu procesul lui Michael", a declarat Jermaine Jackson. "Dar suntem mai puternici ca niciodată. Vreau să le mulţumesc mult tuturor fanilor şi celor care mi-au sprijinit familia din Europa şi mai ales din Marea Britanie, care au venit să-şi arate dragostea", a mai spus Jermaine.

Jermaine, care a fost solistul trupei până la venirea lui Michael, a confirmat încă o dată că acesta va participa la reunire. Cântăreţul a mai adăugat că trupa lucrează în studio la un nou album.

Trupa Jacksons Five - formată din fraţii Tito, Marlon, Jackie, Jermaine, Michael şi Randy -, a devenit celebră în anii '70, cu hituri precum "I Want You Back", "ABC", "Shake Your Body (Down To The Ground)" şi "Can You Feel It". Succesul lui Michael l-a eclipsat pe cel al fraţilor săi, în anii '80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici