Jaf de mântuială. Ce s-a întâmplat cu un hoţ când a vrut să spargă uşa unei case de amanet | VIDEO

Un jaf de mântuială a avut loc în oraşul Simferpol din Peninsula Crimeea, unde un bărbat a intrat înarmat într-o casă de amanet, potrivit Daily Mail. Imaginile luate de camerele de supraveghere, devenite virale pe reţelele de socializare, îl arată pe hoţ încercând să spargă o uşă. Singurul lucru pe care l-a reuşit însă infractorul a fost să îşi rupă piciorul.

1207 afișări
Imaginea articolului Jaf de mântuială. Ce s-a întâmplat cu un hoţ când a vrut să spargă uşa unei case de amanet | VIDEO

Jaf de mântuială. Ce s-a întâmplat cu un hoţ când a vrut să spargă uşa unei case de amanet | VIDEO

Video-ul distribuit pe social-media a avut 131.000 de vizualizări. Poliţia locală încă încearcă să îl localizeze pe suspectul rănit, conform presei.

Potrivit imaginilor, bărbatul mascat şi înarmat cu o puşcă intră în casa de amanet şi le spune clienţilor să se lase la podea. Pe urmă vrea să spargă o uşă.

La a treia încercare de spargere a uşii, bărbatul pare că şi-a rupt piciorul.

Vizibil îndurerat, hoţul începe să şchioapete prin casa de amanet, iar apoi trage cu arma spre uşa pe care nu a reuşit să o dărâme. Nici aşa uşa nu cedează.

Suspectul rănit renunţă la tentativa de jaf şi iese şchiopătând din casa de amanet.

Conform presei locale, hoţul neidentificat a părut că şi-a rupt piciorul în timpul jafului eşuat. Tentativa de jaf a avut loc pe 23 ianuarie şi poliţia locală încă încearcă să îl localizeze pe suspect.

Sursa foto: captură video

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici