Jake Gyllenhaal, într-un thriller SF regizat de fiul lui David Bowie

Actorul american Jake Gyllenhaal va juca în lungmetrajul "Source Code", un thriller science-fiction regizat de Duncan Jones, fiul celebrului cântăreţ britanic David Bowie.

17 afișări
Imaginea articolului Jake Gyllenhaal, într-un thriller SF regizat de fiul lui David Bowie

Jake Gyllenhaal, într-un thriller SF regizat de fiul lui David Bowie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul "Source Code" prezintă povestea unui soldat care se trezeşte în corpul unui muncitor navetist ce trebuie să rezolve misterul exploziei unei garnituri de tren.

Filmările sunt programate pentru prima parte a anului 2010.

Summit Entertainment, compania producătoare, va distribui filmul în America de Nord.

Jake Gyllenhaal, provenind dintr-o familie de cineaşti, s-a făcut remarcat în filmul cult "Donnie Darko", în 2001, iar rolul din SF-ul "The Day After Tomorrow - Unde vei fi poimâine?", din 2004, l-a propulsat la statutul de star internaţional, confirmat ulterior de evoluţia sa din mult comentatul "Brokeback Mountain - O iubire secretă" (2005), în care a jucat alături de regretatul Heath Ledger.

Jake Gyllenhaal va fi prezent în sălile de cinematograf în luna decembrie, când va fi lansat filmul "Brothers", iar în 2010 va putea fi văzut în "Prinţul Persiei: Nisipurile timpului".

Duncan Jones, fiul celebrului David Bowie, a primit aprecieri din partea criticilor pentru regia filmului SF "Moon", în care Sam Rockwell joacă rolul unui astronaut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici