James Blunt şi-a scos sora la licitaţie pe internet

Cântăreţul britanic James Blunt a fost la un moment dat atât de dependent de site-ul de licitaţii online eBay, încât şi-a scos sora la vânzare pe internet, iar în prezent aceasta este logodită cu bărbatul care a câştigat licitaţia, informează femalefirst.co.uk.

1 afișare
Imaginea articolului James Blunt şi-a scos sora la licitaţie pe internet

James Blunt şi-a scos sora la licitaţie pe internet

James Blunt a declarat într-un interviu pentru revista GQ: "Cel mai idiot lucru pe care l-am făcut vreodată a fost să-mi vând sora pe eBay (...) Aşteptam să apară pe piaţă primul meu album şi între timp mi-am vândut aproape toate lucrurile pe eBay. Dezvoltasem o dependenţă uşoară".

"Oricum, odată m-am întors în apartamentul în care stăteam cu sora mea, iar ea plângea pentru că nu putea să ajungă la o înmormântare în Irlanda. Aeroportul era în grevă, feribotul nu circula şi nu exista nici un tren până acolo. Am postat pe eBay textul «Don'şoară mâhnită caut cavaler în armură lucitoare! Sunt disperată să ajung la o înmormântare în sudul Irlandei, ajută-mă te rog!»", a povestit Blunt. "Bărbatul care a câştigat avea un elicopter cu care a dus-o la înmormântare. Asta se întâmpla în urmă cu trei ani, iar ei se vor căsători în această vară", a mai spus cântăreţul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici