James Bond este nemuritor! De câte ori a fost împuşcat faimosul spion de-a lungul timpului

În cele 22 de filme oficiale în care personajul principal este James Bond, agentul 007 a fost împuşcat de 4.662 de ori. Şansele ca el să nu moară de-a lungul timpului erau apropiate de zero, dar Bond a reuşit întotdeauna să supravieţuiască, omorând până acum 198 de inamici.

603 afișări
Imaginea articolului James Bond este nemuritor! De câte ori a fost împuşcat faimosul spion de-a lungul timpului

James Bond (Imagine: Hepta)

James Bond s-a aflat în conflict cu unele dintre cele mai diabolice personaje negative, dar isteţimea agentului britanic a făcut ca el să supravieţuiască de fiecare dată. 

Conform unei statistici a lui Gordon Stanger, un fan al filmelor cu James Bond, agentul 007 a fost împuşcat de 4.662 de la primul film în care a apărut, Dr No, în 1962, informează Daily Mail.

El a estimat că existau cinci la sută şanse ca orice împuşcătură din cele 4.662 să-i fie fatală. Şansele ca Bond să supravieţuiască de-a lungul timpului fiind astfel extrem de apropiate de zero. 

Bond nu s-a confruntat însă numai cu împuşcături. De alte 130 de ori, cineva a încercat să-l omoare într-o altă modalitate decât cu gloanţe.

În filmul din 1964, Goldfinger, Bond era legat pe o masă de o bombă care stătea să explodeze, totul petrecându-se sub un laser uriaş. Când agentul 007 îl întreabă pe personajul negativ dacă se aşteaptă acum de la el să vorbească, acesta îi răspunde: Nu, domnule Bond, aştept să mori.

Rata de supravieţuire a lui Bond este şi mai mică dacă iei în considerare faptul că este rar înarmat în situaţii dificile. Inventivitatea agentului, care se foloseşte de lămpi sau obiecte abandonate, a fost cea care l-a salvat în cele mai multe situaţii.

Gordon Stanger a mai precizat că în cele 22 de filme, Bond şi-a omorât 198 de inamici. 

Filmul cu numărul 23 din seria Bond se filmează în prezent şi îi are în distribuţie pe Daniel Craig, Dame Judy Dench şi Naomi Harris. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici