James Corden va prezenta pentru a doua oară Gala Premiilor Grammy, anul viitor

Cea de-a 60-a ediţie a Galei Premiilor Grammy va avea loc la New York pentru prima oară de la cea din 2003, iar britanicul James Corden va prezenta ceremonia pentru cel de-al 2-lea an consecutiv.

92 afișări
Imaginea articolului James Corden va prezenta pentru a doua oară Gala Premiilor Grammy, anul viitor

James Corden va prezenta pentru a doua oară Gala Premiilor Grammy, anul viitor

James Corden îşi va relua rolul său de gază la ceremonia Premiilor Grammy din 2018, impresionându-i pe fani şi pe producătorii reţelei CBS la gala din acest an.

Prezentatorul britanicul în vârstă de 38 de ani, care prezintă emisiunea ‘The Late Late Show’a fost gazda premiilor Grammy în februarie, iar CBS a anunţat miercuri îla Carnegie Hall din New York că Corden va prezenta din nou gala Grammy, conform The Hollywood Reporter.

Academia Naţională a Artelor şi Ştiinţelor de Înregistrări, care organizează premiile Grammys, a anunţat la începutul lunii că cea de-a 60-a ceremonie va fi găzduită în New York la Madison Square Garden, reprezentând o întoarcere spre Coasta de Est după ce ceremoniile din ultimii 14 ani s-au ţinut în Los Angeles.

Gala Grammy 2018 va fi transmisă pe CBS duminică, 28 ianuarie, anul viitor. ‘Late Late Show’ este difuzată de aceeaşi reţea TV iar Corden are experienţă de prezentator şi la gala BRIT Awards şi la Premiile Tony din 2016.

Corden a preluat atribuţiile de prezentator de la LLCool J, care a prezentat gala Grammy cinic ani la rând.

Premiile Grammy sunt prezentate anual de către Academia Naţională a Artelor şi Ştiinţelor de Înregistrări (National Academy of Recording Arts and Sciences) a Statelor Unite ale Americii pentru realizări deosebite în domeniul înregistrărilor muzicale. Spectacolul decernării Premiilor Grammy este unul din cele patru mari spectacole muzicale cu decernări de premii desfăşurate anual în Statele Unite; celelalte fiind Premiile Muzicii Americane (American Music Awards), Premiile Muzicale Billboard (Billboard Music Awards) şi Ceremonia inducţiilor în Rock and Roll Hall of Fame (Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici