James Franco, travestit pe coperta unei reviste americane

Actorul James Franco a pozat drept travestit pe coperta revistei Candy, care se proclamă "prima revistă de modă din lume dedicată exclusiv travestiţilor, transsexualilor şi androginilor", informează popeater.com.

82 afișări
Imaginea articolului James Franco, travestit pe coperta unei reviste americane

James Franco, travestit pe coperta unei reviste americane (Imagine: popeater.com)

În fotografia de pe coperta acestei reviste, James Franco poartă părul lins, dat pe spate, un machiaj puternic, mănuşi negre şi bijuterii.

Potrivit publicaţiei The Huffington Post, actorul american a pozat recent şi pe coperta revistei The Advocate, pentru care a acordat un interviu, în care a negat că ar fi gay şi a infirmat zvonurile care circulă la Hollywood în legătură cu sexualitatea sa.

"Desigur, aş spune dacă aş fi (gay, n.r.). Cred că motivul pentru care nu aş spune acest lucru ar fi acela că m-aş teme să nu îmi afecteze cariera. Presupun că acesta este motivul pentru care cineva ar putea să nu spună că este homosexual, nu-i aşa? Însă, nu, în cazul meu, acest lucru nu m-ar afecta. Eu joc deja în filmele în care îmi doresc să joc", a declarat James Franco.

Cariera lui James Franco urmează o traiectorie ascendentă. Actorul american, care s-a remarcat jucând în filmele francizei "Omul-păianjen", dar şi în "Milk - Preţul curajului", în care a interpretat rolul unui homosexual, a putut fi văzut recent în drama "Mănâncă, roagă-te, iubeşte/ Eat Pray Love", în care joacă alături de Julia Roberts şi de Javier Bardem, şi va interpreta rolul principal în următorul film din franciza "Planeta maimuţelor".

James Franco poate fi văzut în această toamnă pe marile ecrane în lungmetrajul "127 Hours", cel mai recent film regizat de Danny Boyle, în care personajul interpretat de actorul american, imobilizat sub o stâncă într-un canion, îşi amputează o mână cu ajutorul unui briceag. Filmul este inspirat din povestea reală a alpinistului Aron Ralston, al cărui braţ drept a fost prins într-un canion din statul Utah, în urma prăbuşirii unei stânci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici