James Hetfield, solistul trupei Metallica, "jefuit" de chelnerii moscoviţi

James Hetfield, solistul trupei Metallica, spune că a fost "jefuit" de chelnerii dintr-un restaurant moscovit, care i-au încărcat considerabil nota de plată, informează rt.com/prime-time.

136 afișări
Imaginea articolului James Hetfield, solistul trupei Metallica, "jefuit" de chelnerii moscoviţi

James Hetfield, solistul trupei Metallica, "jefuit" de chelnerii moscoviţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Trupa Metallica s-a aflat la Moscova unde a susţinut două concerte - pe 24, respectiv 25 aprilie -, potrivit site-ului oficial al celebrului grup american. Din cauza erupţiei vulcanului din Islanda, membrii trupei au fost nevoiţi să ajungă cu trenul în capitala Rusiei.

Însă acest inconvenient a părut să fie mult mai mic pentru solistul grupului, James Hetfield, care susţine că a fost pur şi simplu "jefuit" de chelnerii unui restaurant moscovit unde a luat masa alături de colegii săi de trupă.

James Hetfield susţine că toţi membrii grupului Metallica au comandat friptură şi salată în valoare de 8.000 de ruble (aproximativ 270 de dolari). Hetfield a achitat nota de plată cu cardul său, însă a descoperit ulterior că factura s-a ridicat la peste 19.000 de ruble (aproximativ 650 de dolari).

În momentul în care James Hetfield s-a întors la acel restaurant pentru a se plânge de nota de plată piperată, managerul restaurantului i-a arătat o chitanţă pe care apăreau atât suma finală de plată, cât şi semnătura vocalistului american.

Potrivit presei din Rusia, nu se ştie deocamdată dacă acest caz reprezintă o încercare de fraudă sau doar o factură "grea" care a taxat apetitul "greu" al membrilor celebrei trupe.

Metallica va concerta pentru a treia oară în România pe 26 iunie, la Romexpo din Capitală, în cadrul Sonisphere Festival.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici