James McAvoy, într-o comedie despre cancer

Actorul britanic James McAvoy, devenit celebru pe plan internaţional datorită interpretării din "Ultimul Rege al Scoţiei", va deţine rolul principal într-o comedie despre un tânăr bolnav de cancer, al cărei titlu nu a fost deocamdată ales şi care va fi regizat de Nicole Holofcener.

18 afișări
Imaginea articolului James McAvoy, într-o comedie despre cancer

James McAvoy, într-o comedie despre cancer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Având titlul provizoriu "I'm With Cancer", acest proiect al companiei Mandate Pictures va fi produs de Seth Rogen, Evan Goldberg şi Ben Karlin.

James McAvoy va interpreta rolul unui tânăr în vârstă de 25 de ani care află că este bolnav de cancer. Personajul lui este inspirat din experienţele reale de viaţă prin care a trecut scenaristul Will Reiser, care a fost diagnosticat cu cancer la aceeaşi vârstă, reuşind, în cele din urmă, să învingă teribila maladie, după o luptă care a durat mai mulţi ani. Seth Rogen va avea şi el un rol în acest film.

Nicole Holofcener este cunoscută pentru faptul că a regizat comediile "Surorile Marks/ Lovely & Amazing" (2001) şi "Prieteni cu bani/ Friends With Money" (2006). Recent, ea a terminat lucrul la filmul "Please Give", în care apar Catherine Keener şi Rebecca Hall.

Actorul britanic James McAvoy a devenit cunoscut pe plan internaţional graţie rolului din "Ultimul rege al Scoţiei" (2006) şi a jucat alături de Keira Knightley în drama "Remuşcare/ Atonement" (2007). Rolul din thrillerul "Wanted", în care a jucat alături de celebra Angelina Jolie, l-a impus în atenţia producătorilor de la Hollywood.

Wanted

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici