Jamie Lynn Spears: A fi mamă este "foarte distractiv"

Jamie Lynn Spears, sora cântăreţei pop Britney Spears şi tânără mamă, a oferit revistei OK! drepturile exclusive pentru primele fotografii ale copilului său cu Casey Aldridge, declarând totodată că a fi mamă este "foarte distractiv".

26 afișări
Imaginea articolului Jamie Lynn Spears: A fi mamă este "foarte distractiv"

Jamie Lynn Spears: A fi mamă este "foarte distractiv" (Imagine: Mediafax Foto)

Jamie Lynn Spears, în vârstă de 17 ani, a născut-o pe fiica sa Maddie Briann pe 19 iunie.

"Îmi place să am grijă de ea. Este foarte distractiv. Vreau doar să o sărut şi să o îmbrăţişez şi sunt veselă tot timpul", a declarat Spears pentru OK!.

"În jurul ei, toată lumea se concentrează pe acelaşi lucru. Se concentrează pe familie şi ăsta e un mod minunat de a trăi", a mai declarat tânăra mamă, făcând astfel referire la planurile sale de a locui în sudul SUA, alături de familie.

Jamie Lynn, a cărei sarcină a şocat atât familia cât şi opinia publică, a mai spus că ea şi prietenul său nu au stabilit încă data pentru căsătorie.

Vestea sarcinii lui Spears a venit într-un interviu publicat de revista OK! în decembrie 2007, aceasta semnând atunci şi contractul pentru drepturile exclusive pentru primele fotografii ale copilului, pentru un milion de dolari. Reprezentanţii revistei au refuzat să facă orice fel de comentariu cu privire la acest contract.

"Am avut o sarcină perfectă şi o naştere perfectă. Am fost binecuvântată", a declarat Spears cu privire la naştere, care a avut loc pe cale naturală.

Jamie Lynn Spears, care joacă rolul unei şcolăriţe în serialul "Zoey 101", transmis de Nickelodeon TV, l-a întâlnit pe Casey Aldridge, tatăl copilului, la biserică. Sora cântăreţei şi tatăl fetiţei Maddie Briann, Casey Aldridge (19 ani), s-au logodit la sfârşitul lunii martie.

Numărul adolescentelor din SUA care au devenit mame a crescut cu 3% în 2006, prima creştere semnificativă din ultimii 14 ani, potrivit autorităţilor americane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici