Jamie Oliver îşi lansează propria revistă

Renumitul bucătar Jamie Oliver îşi va lansa, joi, în Marea Britanie, propria revistă de gastronomie, care va apărea de două ori pe lună şi care a necesitat o investiţie de circa 300.000 de euro, informează Media Guardian.

35 afișări
Imaginea articolului Jamie Oliver îşi lansează propria revistă

Jamie Oliver îşi lansează propria revistă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Revista va apărea iniţial într-un tiraj de 140.000 de exemplare şi va fi disponibilă în lanţul de magazine britanic WH Smith.

 

Soţia lui Jamie Oliver, Jools, va avea propria sa rubrică, iar el vrea ca, prin intermediul publicaţiei, să-şi creeze o relaţie mai personală cu cititorii. De altfel, el crede că revista nu va fi doar o altă revistă pe teme culinare.

Noua publicaţie a lui Jamie Oliver va avea şi o secţiune de întrebări şi răspunsuri cu celebrităţi, pe teme culinare, primul care va răspunde la întrebările cunoscutului bucătar fiind actorul Brad Pitt, care a mărturisit că soţia sa, Angelina Jolie, nu se descurcă prea bine în bucătărie.

Multe dintre fotografiile care vor apărea în revistă sunt făcut chiar de Oliver, care va publica pe lângă reţete şi relatări ale unor experienţe personale, tot pe teme gastronomice.

Recent, Jamie Oliver a publicat câteva dintre noile sale reţete culinare pe site-ul de socializare MySpace, în cadrul campaniei sale "Pass it On". Utilizatorii pot accesa o minicarte interactivă în cadrul profilului MySpace al lui Oliver, aceasta incluzând cinci reţete din noua sa carte, "Jamie's Ministry of Food". Reţetele sunt prezentate împreună cu demonstraţii video şi însemnări pe blogul lui Oliver, acestea fiind realizate în aşa fel încât să-i atragă pe oameni în bucătărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici