Jamie Oliver s-a îngrăşat? Cum a reacţionat bucătarul la o întrebare despre siluetă

Jamie Oliver, devenit o celebritate pentru emisiunile lui despre gătit şi pentru modul în care promovează mâncatul sănătos, a avut o reacţie neaşteptată când a fost întrebat dacă s-a îngrăşat, jignind reporterul care a observat cele câteva kilograme în plus.

641 afișări
Imaginea articolului Jamie Oliver s-a îngrăşat? Cum a reacţionat bucătarul la o întrebare despre siluetă

Jamie Oliver (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Este unul dintre cei mai înfocaţi susţinători ai mâncatului sănătos şi nu se sfieşte să-i critice pe cei care nu se îngrijesc de dieta lor.

Totuşi, întrebat de o femeie reporter dacă s-a îngrăşat în ultimul timp, Jamie Oliver a avut o reacţie neaşteptată: "Nu ştiu. Sunt foarte sănătos. Eşti cumva de la un tabloid? Mulţumesc pentru că ai observat...", i-a răspuns Oliver folosind un cuvânt jignitor, scrie dailymail.co.uk.

Nu a fost clar dacă bucătarul-şef a glumit sau nu atunci când a reacţionat aşa. "Fac tot ce pot. Este destul de greu atunci când lucrezi ca bucătar şi toată lumea îţi cere constant să încerci feluri de mâncare. Mănânc alimente proaspete. Mă antrenez de două ori pe săptămână. Aş putea cu siguranţă să fac mai multe, dar fac şi eu ce pot ca mai toţi oamenii care au trecut de 30 de ani", a explicat Oliver.

Purtătoarea de cuvânt a lui Jamie Oliver, Kimberlz Yorio, a negat însă că bucătarul-şef s-ar fi îngrăşat. "Pot să spun cu certitudine că nu s-a îngrăşat. Acelea erau nişte poze proaste", a spus ea.

La o zi după incident, Oliver a recunoscut că nu se simţea bine atunci când a răspuns jignitor. "Ieşisem în oraş şi băusem câteva pahare. Creierul meu nu a înţeles cum trebuie întrebarea", s-a scuzat el.

Jamie Oliver este implicat în Australia într-un program pentru diete sănătoase menit să lupte împotriva obezităţii. 


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici