Jamie Oliver va realiza un serial dedicat alimentaţiei sănătoase în SUA

Cunoscutul bucătar britanic Jamie Oliver şi casa de producţii Ryan Seacrest au semnat un parteneriat cu televiziunea americană ABC, pentru realizarea unui serial despre felul în care întreaga societate dintr-un oraş din SUA îşi poate schimba obiceiurile de alimentaţie.

33 afișări
Imaginea articolului Jamie Oliver va realiza un serial dedicat alimentaţiei sănătoase în SUA

Jamie Oliver va realiza un serial dedicat alimentaţiei sănătoase în SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oliver va călători în unele dintre oraşele americane cu cele mai nesănătoase obiceiuri de consum şi, folosindu-se de resursele locale, va încerca să le propună locuitorilor obiceiuri alimentare mai sănătoase.

Reprezentanţii ABC au comandat deja casei de producţii Ryan Seacrest şase ore de filmări la noul proiect.

Noua emisiune este inpirată dintr-un alt proiect al lui Jamie Oliver, derulat la şcolile din Marea Britanie, unde cunoscutul bucătar a dorit să aducă o schimbare sănătoasă în dieta elevilor.

Potrivit reprezenţilor Ryan Seacrest Productions, noul proiect al lui Jamie nu va viza doar şcolile ci şi companii sau alte colective.

Primul oraş în care va merge Jamie Oliver nu a fost încă stabilit, dar se aşteaptă să fie unul în care numărul cazurilor de obezitate este ridicat.

Potrivit reprezentanţilor ABC, serialul va debuta anul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici