Janet Jackson va fi supusă unei operaţii chirurgicale. Artista amână turneul "Unbreakable"

Cântăreaţa americană Janet Jackson este nevoită să îşi amâne turneul "Unbreakable", aparent din cauza problemelor pe care le are cu vocea, aceasta declarând că are nevoie urgent de o operaţie chirurgicală, informează tmz.com.

300 afișări
Imaginea articolului Janet Jackson va fi supusă unei operaţii chirurgicale. Artista amână turneul "Unbreakable"

Janet Jackson va fi supusă unei operaţii chirurgicale; artista amână turneul "Unbreakable"

Turneul "Unbreakable" va fi amânat până în primăvară, iar Janet Jackson a spus că fiecare dintre datele stabilite pentru a susţine concerte va fi onorată.

Aceasta nu este pentru prima dată când starul în vârstă de 49 de ani îşi anulează sau amână concerte. În acest caz, Jackson a publicat un mesaj prin care spune că medicii vor să o opereze, fără a da detalii.

"Vă rog să vă rugaţi pentru mine, familia mea şi întreaga companie, în aceste momente dificile", a spus Jackson.

"Unbreakable", apărut pe 2 octombrie, este cel de-al 11-lea album de studio al cântăreţei americane Janet Jackson şi, totodată, primul disc lansat de artistă după materialul discografic "Discipline", din 2008. Albumul reprezintă primul proiect muzical al artistei americane realizat în colaborare cu noua ei casă de discuri, Rhythm Nation, o divizie a grupului BMG.

În ultimii ani, Janet Jackson a dispărut aproape complet din viaţa publică şi a evitat atenţia presei internaţionale, adoptând un stil de viaţă foarte discret şi locuind mai mult în Orientul Mijlociu, alături de cel de-al treilea soţ al ei, omul de afaceri Wissam Al Mana.

Janet Jackson este mezina familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael Jackson, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 100 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei, în 1982. De-a lungul anilor, artista americană a fost recompensată cu şase premii Grammy, 12 American Music Awards, 33 Billboard Music Awards, 10 MTV Video Music Awards, două premii Emmy şi un Glob de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici