Jasmine, Nadine şi The Marker reprezintă România la "Cerbul de Aur" 2009

Jasmine, Nadine şi The Marker vor reprezenta România la ediţia de anul acesta a Festivalului "Cerbul de Aur", care va avea loc la Braşov, între 2 şi 7 septembrie, aceştia câştigând preselecţia organizată marţi de TVR, informează postul de televiziune.

690 afișări
Imaginea articolului Jasmine, Nadine şi The Marker reprezintă România la "Cerbul de Aur" 2009

Jasmine, Nadine şi The Marker reprezintă România la "Cerbul de Aur" 2009

Un total de 100 de concurenţi români s-au înscris la preselecţia organizată de TVR pentru "Cerbul de Aur". Dintre aceştia, 12 au fost selectaţi pentru audiţia care a avut loc pe 7 iulie. Cei trei câştigători i-au avut concurenţi pe: Mihai Radu, Tatiana Cergă, Tabassco feat Ovi, Trupa 112, Crayz Win, Dora, Irina Popa, Souncheck şi Ramona Hanganu.

Jasmine este studentă a Facultăţii de Muzică din cadrul Universităţii "Spiru Haret" şi făcut parte din trupa OOPS. În 2007, ea a câştigat premiul III pentru cea mai bună piesă şi premiul special al juriului pentru cea mai bună voce la festivalul "Discovery International Music", organizat la Varna, Bulgaria. În curând, ea va lansa primul său album solo.

Nadine este licenţiată Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti şi este backing-vocal în trupa Loredanei Groza, Agurida. În 2003, ea a obţinut premiul I la concursul internaţional "Slavianskii Bazar", organizat în Belarus, iar în 2007 a colaborat cu trupa Voltaj.

Trupa The Marker s-a format în 2008, la iniţiativa lui Paul Mateş şi Andrei Prodan. Ulterior, acestora li s-au alăturat Octav Capotă şi Claudiu Ursache.

Ediţia de anul acesta a Festivalului "Cerbul de Aur" va reuni 24 de concurenţi din 20 de ţări (Armenia, Australia, Azerbaijan, Belgia, Bulgaria, China, Cipru, Estonia, Finlanda, Israel, Italia, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Norvegia, Rusia, Spania, Turcia şi Ucraina), la care se adaugă cei trei reprezentanţi ai României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici