Jason Bateman, regizor şi protagonist în următorul film al actriţei Nicole Kidman

Actorul Jason Bateman va regiza şi va juca în noul film al actriţei australiene Nicole Kidman, care se va intitula "The Family Fang".

94 afișări
Imaginea articolului Jason Bateman, regizor şi protagonist în următorul film al actriţei Nicole Kidman

Actorul Jason Bateman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jason Bateman, care s-a remarcat în comedia "The Horrible Bosses", va regiza acest film pe baza romanului omonim scris de Kevin Wilson, informează contactmusic.com.

Filmul "The Family Fang" prezintă povestea a două familii de artişti care îşi obligă copiii să participe la o serie de competiţii bizare, informează site-ul cinematografic Deadline.com.

Aceasta va fi cea de-a doua incursiune a actorului Jason Bateman în universul regizoral. Filmul său de debut, "Bad Words", a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto în luna septembrie.

Jason Bateman a devenit cunoscut în adolescenţă, în anii '80, când a jucat în sitcomuri de succes, precum "Silver Spoons" şi "The Hogan Family". La începutul anilor 2000 s-a remarcat cu rolul Michael Bluth în serialul "Arrested Development", pentru care a câştigat numeroase premii, inclusiv un Glob de Aur. De atunci, Jason Bateman a făcut tranziţia spre cinematografie şi a jucat într-o serie de lungmetraje cu succes de casă, precum "The Kingdom", Juno", Hancock", "Up in the Air", "Paul", "Horrible Bosses" şi "Identity Thief".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici