Jason Statham, jenat de o scenă sex sălbatic filmată într-un supermarket

Actorul Jason Statham a mărturisit că deşi nu are nicio problemă cu filmarea scenelor cu conţinut sexual, una din secvenţele incluse în cel mai recent film al său, în care a trebuit să se dezbrace într-un supermarket aglomerat, a fost cea mai dificilă din cariera lui, relatează femalefirst.co.uk.

3084 afișări
Imaginea articolului Jason Statham, jenat de o scenă sex sălbatic filmată într-un supermarket

Jason Statham, jenat de o scenă sex sălbatic filmată într-un supermarket (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Britanicul Jason Statham, starul din "Crank: Tensiune maximă", în prezent în vârstă de 36 de ani, a declarat: "Să filmezi o scenă de sex sălbatic este destul de dificil. Mai ales într-un loc public, cu o mulţime de oameni care ţipă în spatele tău, fotografiind cu telefonul mobil fundul tău mare şi alb".

"Mi-am făcut datoria şi am apărut în scene de dormitor în filmele mele din trecut, dar acestea erau totuşi mai intime", a adăugat Statham.

Celebrul actor de origine britanică, care a fost dat afară din reşedinţa Playboy, în 2008, după ce a refuzat să pozeze în faţa fotografilor alături de modelele Playboy, a mărturisit cu această ocazie şi metoda lui preferată de a le face pe partenerele sale de pe ecran sa se simtă mai relaxate înainte de a filme acele scene intime. "Scenele în care îţi săruţi partenera nu reprezintă doar o altă zi obişnuită pe platourile de filmare. Înainte de asta, trebuie să te pregăteşti. Nu vrei să te duci acolo după ce ai mâncat un sandwich mare cu brânză şi ceapă, iar apoi să filmezi o scenă de dragoste. Încerci să o faci pe partenera ta să se simtă cât mai confortabil cu putinţă, iar apoi continui cu ce ai de făcut", a explicat actorul britanic.

Filmul "Crank: Tensiune maximă" va fi lansat în Europa săptămâna acesta. În România, filmul va avea premiera pe 24 aprilie.

Jason Michael Statham este un actor britanic, cunoscut pentru rolurile sale din filmele regizate de Guy Ritchie, fostul soţ al Madonnei: "Jocuri, poturi şi focuri de armă" (1998), "Revolver" (2005) şi "Snatch / Unde dai şi unde crapă" (2000). Actorul a avut şi roluri secundare în câteva filme americane, precum "Jaf în stil italian" (2003), dar a interpretat şi rolurile principale din producţiile "The Transporter / Curierul", "Crank: Tensiune maximă", "Jaful de pe Baker Street", "Cursă mortală" şi "Un asasin nemilos" (2007), în care a jucat alături de starul artelor marţiale, Jet Li.

Crank: Tensiune maximă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici