Jay Leno, Oprah Winfrey şi David Letterman, împreună într-un spot pentru gala Super Bowl - VIDEO

Jay Leno, Oprah Winfrey şi David Letterman au apărut împreună într-un spot pentru gala Super Bowl, realizat la iniţiativa moderatorului "Late Show with David Letterman", informează site-ul USA Today.

28 afișări
Imaginea articolului Jay Leno, Oprah Winfrey şi David Letterman, împreună într-un spot pentru gala Super Bowl - VIDEO

Jay Leno, Oprah Winfrey şi David Letterman, împreună într-un spot pentru gala Super Bowl

Spotul, cu durata de 15 secunde, este continuarea unei reclame similare în care au apărut Letterman şi Oprah Winfrey în 2007. Spotul se deschide cu imaginea unei canapele pe care David Letterman stă mâncând chipsuri şi spunând: "Asta este cea mai groaznică petrecere de Super Bowl la care am fost vreodată". Replica vine din partea lui Oprah, care spune: "Dave, fii drăguţ!", după care Jay Leno, şi el aşezat pe canapea, spune: "Spune asta numai pentru că sunt şi eu aici!". Spotul continuă cu Letterman care îl imită ironic pe Leno şi se încheie cu Oprah care ridică mâinile în semn de resemnare.

Spotul a fost conceput în urmă cu două săptămâni şi filmat la studiourile din Manhattan unde este realizată emisiunea lui Letterman.

Potrivit producătorului "Late Show", David Letterman a scris scenariul spotului, după care echipa NBC a sunat-o pe Oprah, care a acceptat imediat, şi pe Leslie Moonves, directorul CBS, "pentru a se asigura că prezenţa lui Leno într-un spot CBS este acceptată". Ulterior, producătorul de la "Late Show" a sunat-o pe producătoarea lui Leno, căreia i-a descris conceptul şi faptul că Letterman îl va ironiza pe rivalul său. Jay Leno a răspuns imediat provocării şi a acceptat să filmeze spotul, care i s-a părut amuzant.

Cele trei vedete de televiziune s-au întâlnit în New York, unde au filmat spotul în circa 25-30 de minute.

Realizarea spotului este benefică pentru toţi cei care au apărut în el: atrage atenţia asupra "Late Show" înainte de începerea unui nou sezon, o prezintă pe Oprah ca pe un comic talentat şi îl ajută pe Leno să îşi reabiliteze imaginea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici