Jay Z a cumpărat brandul de şampanie de lux Armand de Brignac

Rapperul Jay Z a cumpărat brandul de şampanie de lux Armand de Brignac, cunoscut şi sub numele "Ace of Spades", după ce a ajutat compania să devină o favorită a celebrităţilor.

871 afișări
Imaginea articolului Jay Z a cumpărat brandul de şampanie de lux Armand de Brignac

Jay Z a cumpărat brandul de şampanie de lux Armand de Brignac (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Compania Sovereign Brands a decis să-şi vândă participaţia din cadrul companiei Armand de Brignac, cunoscută şi ca "Ace of Spades" (As de Inimă neagră, n.r.) datorită logoului de pe etichetă, către o companie deţinută de Jay Z, pe numele său real Shawn Carter, după ce muzicianul a făcut o ofertă "imposibil de refuzat", informează contactmusic.com.

"Suntem mândri să anunţăm că Sovereign Brands, o companie de vinuri şi băuturi alcoolice, cu sediul în New York, deţinută de familia Berish, şi-a vândut participaţia din cadrul mărcii de şampanie Armand de Brignac unei noi companii conduse de celebrul Shawn «Jay Z» Carter", a anunţat compania într-un comunicat.

Detaliile financiare ale tranzacţiei nu au fost făcute publice. O sticlă de şampanie Armand de Brignac poate costa până la 300 de dolari.

Jay Z, a cărui avere este estimată la circa 520 de milioane de dolari, a folosit pentru prima dată o sticlă de şampanie Armand de Brignac în videoclipul piesei "Show Me What You Got", în urmă cu opt ani.

"Am avut o relaţie extraordinară cu Jay Z de-a lungul anilor, de când a descoperit marca Armand de Brignac. A devenit interesat să deţină marca şi ne-a făcut o ofertă pe care nu am putut să o refuzăm", a declarat Yvonne Lardner, purtătorul de cuvânt al Sovereign Brands.

Jay-Z, pe numele adevărat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanţi producători în industria muzicii hip-hop.

Din 2008 este căsătorit cu Beyonce, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Jay Z şi Beyonce formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici