Jay Z, cel mai bogat artist hip-hop din lume

Rapperul Jay Z a câştigat 35,85 de milioane de dolari anul trecut, ajungând astfel pe primul loc în topul celor mai bogate staruri hip-hop din lume, transmite tabloidul Mirror, în ediţia electronică.

12 afișări
Imaginea articolului Jay Z, cel mai bogat artist hip-hop din lume

Jay Z, cel mai bogat artist hip-hop din lume

Cel mai recent album solo al cântăreţului s-a vândut în două milioane de copii. În plus, el a câştigat o avere şi de pe urma acordurilor publicitare, inclusiv de pe urma unui contract cu brandul Budweiser.

În plus, Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, este şi unul dintre proprietarii echipei de basket New Jersey Nets.

Cântăreţul în vârstă de 37 de ani, care are o relaţie cu Beyonce, şi-a vândut marca de îmbrăcăminte Rocawear în martie, câştigând 216 milioane de dolari în urma tranzacţiei.

Pe locul al doilea în clasamentul celor mai bogaţi artişti hip-hop din lume se află 50 Cent, care a câştigat anul trecut 33 de milioane de dolari, potrivit Forbes.

Poziţia a treia este ocupată de Sean Diddy Combs, cu câştiguri în valoare de 29 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici