Jay-Z, nemulţumit de condiţiile din închisori, dă în judecată autorităţile în numele a 29 de deţinuţi

Rapperul Jay-Z dă în judecată autorităţile care gestionează închisorile din Mississippi din cauza condiţiilor de detenţie din pentenciare, arată Smart Street, păstrând un loc special pentru piesele muzicianului în playlistul zilei.

243 afișări
Imaginea articolului Jay-Z, nemulţumit de condiţiile din închisori, dă în judecată autorităţile în numele a 29 de deţinuţi

Sursa: Profimedia Images

Jay-Z a acţionat în instanţă doi oficiali care răspund de penitenciarele din statul american Mississippi. Acţiunea muzicianului a fost depusă în numele a 29 de deţinuţi care afirmă că autorităţile nu au făcut nimic pentru a opri valul de violenţă care s-a soldat cu cinci morţi în ultimele două săptămâni.

Avocatul lui Jay-Z, Alex Spiro afirmă că "aceste morţi sunt urmarea directă a nepăsării pe care statul Mississippi o arată faţă de persoanele aflate în detenţie".

Procesul solicită plătirea unor daune către deţinuţi şi o decizie care să oblige autorităţile să ia măsuri, mai ales prin creşterea numărului de angajaţi şi prin curăţarea spaţiilor de detenţie”, notează Reuters.

Pe numele real Shawn Corey Knowles-Carter, Jay-Z s-a născut în 1969. Este rapper, producător, antreprenor şi actor. Pe 11 decembrie 2009, Jay-Z a fost clasat ca al zecelea cel mai de succes artist al anilor 2000 de către revista Billboard şi ca al cincilea artist bărbat solo şi ca al patrulea rapper în spatele lui Eminem, Nelly şi 50 Cent. De asemenea a fost clasat pe locul 88 în topul celor mai mari artişti toate timpurile de către Rolling Stone. S-a căsătorit cu cântăreaţa americană de R&B Beyoncé Knowles în 2008. Cei doi au împreună trei copii, Blue Ivy, în vârstă de 7 ani, şi gemenii Sir şi Rumi, în vârstă de un an şi şapte luni.

Cei doi s-au situat pe locul al şaselea în topul celor mai bine plătiţi muzicieni în 2019, realizat de Forbes, fiecare cu încasări de 81 de milioane de dolari.

Piesele lui Jay-Z se aud în playlistul Smart Street. Smart Street poate fi ascultat aici https://www.smartradio.ro/radio/street/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici