Jazz in the Park, pentru a cincea oară în finala European Festival Awards

Jazz in the Park a ajuns pentru a cincea oară în finala European Festival Awards. Organizatorii festivalului pregătesc în 2024 două evenimente care vor sta sub semnul Jazz in the Park.

144 afișări
Imaginea articolului Jazz in the Park, pentru a cincea oară în finala European Festival Awards

Sursa foto: facebook.com/jazzintheparkromania

Jazz in the Park a ajuns, pentru a doua oară consecutiv şi pentru a cincea în istoria sa de 11 ediţii, pe lista finală a primelor 10 festivaluri europene de talie mică în cadrul European Festival Awards.

Câştigătorii competiţiei se vor anunţa la gala European Festival Awards, care va avea loc în 17 ianuarie 2024 la Groningen, în Olanda.

Organizatorii festivalului pregătesc în 2024 două evenimente care vor sta sub semnul Jazz in the Park. Astfel, vara va fi deschisă cu Jazz in the Park Competition, care se va desfăşura între 5 şi 7 iulie, în Parcul Central din Cluj-Napoca “Simion Bărnuţiu”, şi care va fi cu acces liber. În 2024, organizatorii se aşteaptă la peste 300 de aplicanţi de pe toate continentele, din care juriul de experţi va selecta cele mai bune 10 trupe.

Finalul verii va fi marcat mai apoi de Jazz in the Park Festival, eveniment care va avea loc în perioada 30 august - 1 septembrie, în Parcul Etnografic ”Romulus Vuia” din Cluj-Napoca.
Accesul la festival se face pe bază de abonament/bilet, iar capacitatea este limitată la 7.000 persoane/zi.

Organizatorii au pus deja în vânzare abonamentele la Jazz in the Park Festival.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici