SUA. O mamă îşi retrage fiica de 12 ani de la şcoală pentru a se concentra pe cariera de influencer

O mamă şi-a retras fiica de 12 ani de la şcoală pentru a se concentra pe cariera de influencer. Cealaltă fiică a ei, Latisha, s-a înscris la Facultatea de Drept imediat după terminarea liceului, dar a renunţat după şase luni pentru a se dedica podcasturilor.

3385 afișări
Imaginea articolului SUA. O mamă îşi retrage fiica de 12 ani de la şcoală pentru a se concentra pe cariera de influencer

Sursa foto: instagram.com/basicallybesties_pod

Kat Clark are peste cinci milioane de urmăritori pe TikTok şi a fost premiată drept Creatorul de conţinut al anului în 2022. Ea are 37 de ani, un soţ şi două fiice, Latisha (20 de ani) şi Deja (12 ani), cu care găzduieşte un podcast destul de popular numit Basically Besties (practic cele mai bune prietene).

Pentru a nu sta în calea carierei de influencer a fiicei sale mai mici, a decis să o retragă de la şcoală. O alegere care a stârnit destul de multe controverse, dar, potrivit DailyMail, mama nu se răzgândeşte: "Educaţia tradiţională a funcţionat pentru Deja în timpul şcolii primare, pentru că aveam un loc de muncă corporatist la acea vreme. De când sunt implicată în această nouă carieră, însă, călătoresc foarte mult şi trebuie să zbor adesea la Sydney”.

Cu toate acestea, Kat nu are intenţia de a întrerupe complet educaţia fiicei sale de 12 ani. Anul viitor, aceasta va primi educaţia acasă: „Credem că este cea mai bună soluţie pentru ea, pentru că nu vrem să fie nevoită să renunţe la aceste oportunităţi. Crearea de conţinut pentru TikTok necesită mult timp şi asta este ceea ce funcţionează cel mai bine pentru familia noastră".

Potrivit mamei, acesta este cel mai bun moment pentru o astfel de decizie, pentru că, dacă Deja nu este mulţumită de noua soluţie, se poate întoarce la şcoală în anul următor.

Cealaltă fiică a ei, Latisha, s-a înscris la Facultatea de Drept imediat după terminarea liceului, dar a renunţat după şase luni pentru a se dedica podcasturilor.

Mama ei subliniază: "Dacă Deja vrea să devină doctor sau să studieze dreptul, suntem gata să o încurajăm să îşi urmeze visele. Cu toate acestea, în acest moment, nu asta îşi doreşte. Suntem dispuşi să o ajutăm orice ar fi”.

Femeia spune că şi-a învăţat întotdeauna fiicele să fie ele însele şi să nu se schimbe pentru nimeni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici