Jean-Claude Van Damme a suferit un atac de cord

Actorul belgian Jean-Claude Van Damme a suferit un atac de cord în timp ce se afla pe platourile unde se filmează cel mai recent lungmetraj în care a fost distribuit, filmul de acţiune "Weapon", informează popeater.com.

130 afișări
Imaginea articolului Jean-Claude Van Damme a suferit un atac de cord

Jean-Claude Van Damme a suferit un atac de cord (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul belgian a suferit acest atac de cord, despre care presa americană afirmă că a fost unul minor, la doar o zi după ce a împlinit vârsta de 50 de ani.

Agentul de presă al actorului a declarat pentru MTV News că Van Damme "este OK".

Filmările pentru pelicula "Weapon" au avut loc în România până la sfârşitul săptămânii trecute, când echipa de producţie s-a mutat la New Orleans (SUA) pentru trei zile de filmare. La puţin timp după sosirea în SUA, au apărut câteva complicaţii, iar filmările au fost suspendate. Ulterior, presa americană a aflat că acele "complicaţii" la care se refereau producătorii filmului au constat într-un atac de cord suferit de Van Damme.

Actorul a fost internat la un spital din New Orleans, unde a fost însoţit de soţia sa, Gladys Portugues. După externare, cuplul a decis să se întoarcă în ţara natală, Belgia, unde medicii se aşteaptă ca actorul să beneficieze de o însănătoşire completă.

Cel mai nou lungmetraj al lui Jean-Claude Van Damme, "Weapon", a fost filmat şi la Bucureşti şi la Buftea, în Studiourile MediaPro. Alături de Van Damme, în acest film joacă şi o serie de actori români, printre care Valentin Teodosiu, Florin Busuioc şi Loredana.

"Weapon" are acţiunea plasată în Europa Centrală şi de Est şi îl prezintă pe Van Damme în rolul unui asasin profesionist, care, după ce este angajat de o grupare criminală, devine el însuşi o ţintă într-o conspiraţie ce implică interese internaţionale. Pelicula este regizată de Ernie Barbarash.

Alături de Van Damme joacă Scott Adkins, deţinător de centură neagră Wushu, Tae Kwon Do, Kickboxing, Judo şi Jiujitsu. Jean Claude Van Damme şi Scott Adkins sunt la a doua colaborare, prima dată întâlnindu-se în 2008, în "Grănicerul/ The Shepherd".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici