Jeff Bridges, George Clooney şi Morgan Freeman au fost nominalizaţi la premiul Oscar 2010

Jeff Bridges, George Clooney, Morgan Freeman Colin Firth şi Jeremy Renner au fost nominalizaţi la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, marţi, în timpul unei conferinţe de presă care a avut loc la Los Angeles.

85 afișări
Imaginea articolului Jeff Bridges, George Clooney şi Morgan Freeman au fost nominalizaţi la premiul Oscar 2010

Actorul Morgan Freeman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jeff Bridges a fost nominalizat pentru rolul din "Crazy Heart", George Clooney, pentru cel din Up in the Air", Colin Firth - "A Single Man", Morgan Freeman - "Invictus" şi Jeremy Renner - "The Hurt Locker".

Nominalizările au fost anunţate de actriţa Anne Hathaway şi Tom Sherak, preşedintele Academiei de film americane.

Premiile Oscar vor fi decernate pe 7 martie, în cadrul unei gale care va avea loc la Kodak Theatre din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici